AKTUÁLIS
Imádja Kisvárdát az Anna-bál szépsége
"Nekem elsősorban az Anna-bál nem szépségverseny volt, hanem a történelem egy szeletkéje, és egy olyan megtisztelő emlék, melyre életem végéig emlékezni fogok” - mondta a kisvárdai szépség, akit az a megtiszteltetés ért, hogy idén ő nyitja meg a füredi Anna-bált.

"Nagy izgalommal és örömmel várom az idei, 196. Anna-bált, július 31-én szombaton, hiszen nehéz időszak áll mindannyiunk mögött.” – mondta a kisvarda.hu-nak a 194. balatonfüredi Anna-bál szépe, a kisvárdai Purgel Réka. A 25 éves szépség szívügye a kultúra, különösen a muzeológia és a művészetek, így hamarosan ebben az érában kíván elhelyezkedni. Jelenleg életvitelszerűen Budapesten él és dolgozik, de Kisvárdára tekint otthonaként.

"Mindig a legnagyobb szeretettel jövök haza Szabolcs megyébe, különösen Kisvárdára" - mondta a lány.

Sokaknak a 2019. júliusi Anna-bál kapcsán vagyok ismerős, hiszen ezen a nyáron lett a 194. balatonfüredi Anna-bál szépe.

"Nekem elsősorban az Anna-bál nem szépségverseny volt, hanem a történelem egy szeletkéje, és egy olyan megtisztelő emlék, melyre életem végéig emlékezni fogok. Különleges élmény volt számomra az is, hogy édesapám kísért el, illetve hogy mind a balatonfüredi, mind pedig a kisvárdai lakosság milyen hatalmas szeretettel fogadta a sikerem és gratulált. Már a bál előtt belecsöppentem a divat világba, hiszen modellként számos játékfilmben, magazinban és divatbemutatón szerepeltem" - mondta első bálozásáról.