KÖZÉRDEKŰ
Így módosul a Volánbusz menetrendje a kegyeleti ünnepeken
A november 1-én kezdődő hosszú hétvégén változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

November 1-én, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben, míg 2-án, szombaton a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerint közlekednek az autóbuszok. Ezeken a napokon az átlagosnál nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz ezen a hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

Arra kérik az utasokat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a Volánbusz honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. November 1-től már csak a 2019/2020-as tanév első félévére kiadott diákigazolvány matricák az érvényesek.

A hosszú hétvégén érvényes menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linken érhető el:

https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/volaninform/hir/...

2019. október 28. és november 3. között a mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában temetői céljáratok közlekednek az ország több településén.

A temetői járatok közlekedési rendjéről a részletes információk az alábbi linken érhetők el:

https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hirek/hir/34557