PUZZLE
Cukiság
#barátság
#szarvas
#Norvégia
#Flippen
Idős nénivel barátkozott össze egy szarvas Norvégiában
Egy festői kis norvég településen, Aurland városában él a 80 éves Mette Kvam, aki néhány éve egy igazán különleges barátra tett szert, egy szarvas személyében.

Az állat több mint három éve rendszeresen meglátogatja az idős nénit, aki mindig finom falatokkal kedveskedik a szarvasnak. A Flippennek elnevezett állat leginkább a süteményeket szereti, és olykor naponta kétszer is felbukkan Mette Kvam házánál, hogy egy kis simogatást és néhány finom falatot kéjen tőle. A szarvas egyedül az idős hölgyben bízik, a szomszédoktól távol tartja magát és senki mástól nem fogad el ételt. “A házi készítésű sütemények a kedvencei, a tenyeremből szoktam megetetni. Azt is nagyon szereti, ha simogatom, vagy a fejét vakargatom” – mesélte a norvég néni.

Összebarátkozott a szarvas és az idős néni

Összebarátkozott a szarvas és az idős néni

Az erdős vidéken élő nő három évvel ezelőtt vette észre a háza közelében sétáló szarvast. Mette egyik nap úgy döntött, hogy megpróbálja megtetetni az állatot, aki a legnagyobb meglepetésére odament hozzá és készséggel elfogadta az ételt, s ezután Flippen rendszeresen megjelent az ablaka alatt. A környéken élők csodájára járnak a különleges barátságnak. Az egyik helybeli nőnek, Britt Haugsevje Vangen-nek nemrég sikerült megörökítenie a szarvas egyik látogatását. A nem mindennapi barátságot bemutató fotók, illetve aranyos páros története világszerte hatalmas népszerűségnek örvend.

Összebarátkozott a szarvas és az idős néni

Összebarátkozott a szarvas és az idős néni


Forrás: erdekesvilag.hu

-Friss Média-