SPORT
#Paks
#Kisvárda
Három pontért jött a Paks Kisvárdára
A Kisvárda Master Good a tabella hetedik helyén posztoló Paks FC csapatát fogadja ma a kisvárdai Várkerti Stadionban. A Paks legutoljára a sereghajtó Haladás ellen 1-1-es döntetlent ért el a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában, míg a Kisvárdai csapat szenzációs játékkal odapörkölt a 4. helyen tartózkodó Debrecennek.

A Kisvárda az utolsó öt meccs alapján a bajnokság legeredményesebb csapata, most ismét élvezhetik a hazai pálya minden előnyét. Kérdés, hogy sikerül-e ismét elkápráztatnia a szabolcsi csapatnak a lelkes szurkolóit.

A Paksi FC első szezonja az NB I-ben, a 2006-07-es volt. Azóta rendszeres tagjai a bajnokságnak, és a tizennegyedik helynél rosszabb pozícióban még nem végeztek. A csapat legnagyobb sikere, hogy 2011-ben megnyerte a Ligakupát, valamint a 2010-11 NB I-es bajnokságban ezüstérmes lett.

A három pontért jöttünk Kisvárdára

Egy-egy kapott góllal két meccsen van túl a téli pihenőt követően a Paks, szombaton egy igen jó formában lévő Kisvárdához látogattak.

"Igaz, de nem szabad elfelejteni, hogy ősszel is hasonló periódusban voltak, amikor Paksra látogattak. Ugyanakkor minden meccs különböző, ezért túlnyomó részt egyesével kell előrefelé gondolkozni, így lehet eredményt elérni. Nem foglalkozunk azzal, hogy vendéglátónk milyen formában van, viszont a tabellát figyelembe véve muszáj győznünk"

– nyilatkozta a Paks kapusa, Nagy Gergely.

A Paks már tegnap este megérkezett Kisvárdára a Sport Hotelbe, ahol kellemes környezetben várják a mai mérkőzést.

Kövessen minket a legfrissebb hírekért, eredményekért!

Fotó: Szabó Sándor