18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#baleset
#rendőrség
#Aranyosapáti
#ittasság
Hajmeresztő baleset! Ittasan száguldozott, kis híján tragédia lett a vége
Aranyosapátiban, a Kossuth utcában egy enyhe jobbos kanyarból kisodródott egy személygépkocsi. Kiütötte a távközlési oszlopot, és a tetején állt meg. A szombaton késő este történt baleset hajmeresztő részletei cikkünkben.

A középkorú gépkocsivezető elismerte, hogy ő vezette a gépjárművet. Jelzett a szonda, így őt a rendőrök vérvételre előállították. Úgy tudjuk, hogy a férfi enyhén volt ittas, legalábbis a helyszínen elvégzett légalkohol teszt ezt mutatta. A helyi férfi és szintén Aranyosapátiban élő utasa önerőből mászott ki a gépkocsiból. Úgy tudjuk, hogy az utas sérült súlyosabban.

A balesetet nagy valószínűséggel a túlzott sebesség, a rutintalanság és az ittasság együttesen okozhatta. A vezető nagy valószínűséggel a kanyart megelőző egyenes szakaszon gyorsított, majd, amikor észlelte, hogy nem tudja bevenni a kanyart vészfékezett. Ennek hatására elvesztette az uralmát a gépjármű felett. Az irányíthatatlan autó nekicsapódott az út szélén lévő távközlési oszlopnak, és felborult.

A jármű az ütközéskor egy gázcsonkot is megsértett. A műszaki mentést a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók végezték el.