KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
Ha szeret a mobiljával videózni, most nyerhet egy fantasztikus utazást
Mobiltelefonnal készült, mini természetfilmekkel lehet pályázni, melyek időtartama 30 másodperctől 50 percig terjedhet.

A Frissmedia.hu kiadója a Friss Online Média Kft. együttműködve a Várda Sport Kft.-vel és a "KÖZ-ÉRT" EGYESÜLET-tel pályázatot hirdet amatőr és professzionális filmkészítők számára. A felhívásra mobiltelefonnal készült, mini természetfilmekkel lehet pályázni, melyek időtartama 30mp-50 percig terjedhet.

A cél Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye természeti értékeinek minél változatosabb bemutatása, azért, hogy a készítők az alkotásokkal hozzájáruljanak a környezet- és természetbarát gondolkodásmód terjesztéséhez.

A pályázat kiírói természetfilmnek tekint minden olyan alkotást, melynek témája Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében található élő és élettelen természeti értékek bemutatása, a természet és környezete védelmének esetleg fejlesztésének bemutatása, természeti értékek kiemelése.

A jelentkezés menete, feltételek:

1.A szervezők olyan filmalkotásokat várnak, melyek teljes egészében mobiltelefonnal lettek rögzítve. A vágást bármilyen eszközön el lehet végezni.

2.A pályázatra csak elektronikus úton lehet jelentkezni. Az elkészült alkotásokat bármilyen fájlküldő rendszeren keresztül kell beküldeni a [email protected] email címre, valamint az alkotóknak a következő adataikat kell elküldeni a film mellé:

•Alkotó neve:

•Címe:

•email cím:

•Telefonszám:

•Alkotás címe:

•A rögzítéshez használt telefon típusa:

3.A nevezett alkotások hossza min. 30 másodperc, maximum 50 perc lehe.

4.Egy alkotó csak egy produkcióval nevezhet.

5.A pályázati felhívásra csak Szatmár-Bereg Megyében található élő és élettelen természeti értékek bemutatásáról szóló filmmel lehet pályázni, olyanokkal, melyek 2023. szeptember 1. után készültek, mobiltelefonnal. A szervezők természetfilmek tekintenek minden olyan alkotást, amely:

•élőlényeket, azok élőhelyét, viselkedési szokásait mutatnak be a megyében.

•Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye jellegzetes természeti tájait, tájrészeltét mutatja be.

•a megye természeti vonatkozású értékeit mutatja be könnyed, absztrakt hangvételű filmmel.

•a megye vadászati, természeti értékeit, hozzá kapcsolódó etikai kérdéseket mutatnak be.

•a megye környezeti és társadalmi kapcsolatait, az emberek életmódjával kapcsolatos, természethez fűződő viszonyaikat, a felmerülő társadalmi kérdéseket mutatja be.

•a természeti értékeket a sporttal kapcsolatos vonatkozásaiban mutatják be.

6.A Pályázó az elkészült film/alkotás beküldésével feljogosítja a szervezőbizottságot, hogy a beérkezett filmeket bemutathassák különböző hírportálokon, honlapokon, engedélyt adjanak más médiumoknak, hogy időbeli és térbeli korlátozás nélkül, promóciós célból a filmeket felhasználják.

7.A beérkezett filmekből, pályaművekből a Szervezőbizottságnak joga van részleteket összevágni a pályázat és Szatmár-Bereg Megye természeti értékeinek népszerűsítése céljából.

8.A zsűri ellenőrzi, hogy a beérkezett pályaművek valóban mobiltelefonnal készültek-e.

9.A pályázók az alkotásokat 2024. március 16. és 2024. április 30. között küldhetik be.

10.A beküldött alkotásokat filmes szakemberekből álló zsűri fogja értékelni.

11.A Szervezőbizottság a zsűrizést 2024. május 6-ig lebonyolítják, az eredményhirdetést 2024. május 11-én tartják.

12.A nevezés ingyenes.

13.Díjazás: A szervezők az első 20 helyezettet díjazzák értékes nyereményekkel.Ezen felül a zsűri által legjobbnak ítélt alkotás készítőjét egy 4 fős, 3 napos, 2 éjszakás szállodai voucher (félpanziós ellátással), a II. helyzett 2 fős, 2 napos, 1 éjszakás szállodai voucher (félpanziós ellátással), a III. helyzett: 2 fős, 2 napos, 1 éjszakás szállodai voucher (félpanziós ellátással).


A szervezőbizottság az adatok védelméről:


A jelentkezők adatait a szervezőbizottság bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adják át, kizárólag a regisztrációhoz és a fesztiválon való részvétellel összefüggő, észszerű technikai okokból használják fel.


Szervezők:


Friss Online Média Kft.


Várda Sport Kft.


"KÖZ-ÉRT" egyesület