SPORT
Foci VB 2018
#világbajnok
#világbajnokság
#franciaország
Franciaország másodszor világbajnok - így szurkoltak Kisvárdán
Bár hittek a győzelemben, ez kevésnek bizonyult a horvátoknak. Nem lesz könnyű, ezért teljes szívvel a labdarúgó-válogatott mellé kell állnunk - mondta Kolinda Grabar-Kitarociv horvát államfő vasárnap a zágrábi repülőtéren.

Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere is a horvátoknak szurkolt, ő is a szurkolói sátorban izgulta végig a mérkőzést.

A szünetben folyt az esélylatolgatás, a várdaiak állásfoglalása szerint: a horvátok lesznek a világbajnokok. Nos, mint a mérkőzés végére kiderült, ez kevésnek bizonyult. Bár, ha Kisvárdán múlt volna, a horvátok viszik haza a trófeát.

A második félidő 59. percében a franciák ismét a hálóba találnak. Kisvárdán a fejüket fogják a szurkolók, de nem csüggednek, van még bő harminc perc hátra a mérkőzésből.

Mbappe Griezmannak passzolt, majd ismét Paul Pogbánál a labda, aki először egy védőbe lőtte, majd utána a kapu jobb oldalába belsőzött.

Franciaország-Horvátország 3:1

Újra hálóba küldték a labdát a franciák a 65. percben. Theo Hernandez vitte el a bal oldalt, majd Mbappénak passzolt. A PSG játékosa átvette és a jobb alsóba lőtt.

Franciaország-Horvátország 4:1

A kisvárdai sátorban óriási az ováció, amikor a franciák hálójában landol a labda a 69. percben. A vb potyája után 4-2, öngólja után gólt is szerez Mandzukic.