SPORT
Labdarúgás
#DVSC
#Kisvárda Master Good
#foci
Fordulatos, szórakoztató meccsen nyert a Nagyerdőben a Várda
Volt itt minden: öngól, nagy gól, kis gól. A három szerzett gól végül ugyanennyi pontot ért a Kisvárdának.

Ugyanúgy indult a Debrecen-Kisvárda bajnoki labdarúgó-mérkőzés második félideje, ahogyan az első – hazai góllal. Ez a találat viszont már jobban kiáltott egy Benny Hill-féle zenei aláfestésért, mint a nagyjából egy órával ezelőtti. Szécsi beadása után Leoni szerencsétlen mozdulattal a kapufára rúgta a labdát, ahonnan az Hindrich tomporára, majd onnan a kapuba pattant. A peches öngól a kapusé, a vezetés a Lokié, 2-1.

Az 55. percben kis híján ugyanez történt meg a várdai kapu előtt, ám az ezúttal jobbról érkező passzba Kovacsics kapott bele, s mivel kevésbé „helyezte jól”, mint Leoni, Hintdrich ezúttal egy gyors kézmozdulattal ki tudta paskolni a labdát.

A félidő első harmadának vége előtt viszont volt még puskapor a csapatokban, sőt! Egy kisvárdai szöglet után Kravcsenko volt a legszemfülesebb, fejesével újra egyenlített a Kisvárda, 2-2!

Az események ezután elkezdtek felpörögni. Nem mintha az első félidő rossz lett volna, de a második első fele kifejezetten látványos és izgalmas játékot hozott. A 62. percben Asani helyzetét védte, Gróf, majd az ezt követő szögletből Ötvös lőtt kapufát.

A 67. percben viszont már nem volt menekvés a hazaiaknak, a pár perccel ezelőtt csereként beálló Navratil kapott kiváló kiugratást, majd a kifutó Gróf mellett higgadtan pöckölte el a labdát, amely utat is talált a kapuba, 2-3.

Az utolsó 20 percre fordulva bemondták a valamivel 3000 feletti nézőszámot, majd gyorsan be is bizonyosodott, hogy a kint lévők milyen kiváltságos helyzetben is vannak: a közvetítés hirtelen megszakadt.

A visszatérés után pár percig tovább élvezhettük az amúgy meglehetősen eseménydús mérkőzést, ám a 80. perc körül ismét Molnár Mátyás és Bozsik Péter kerültek rivaldafénybe a játékosok helyett. Az M4 műsorvezetője és szakértője persze nem önakaratból vitte el a showt, ismét a technika ördöge terelte vissza a közvetítést a stúdióba.

Ezúttal pedig már nem is volt visszaút a Nagyerdei Stadionba, a sors viszont annyiban kegyes volt, hogy sorsfordító eseményről már a TV-nézők sem maradtak le. A Várda egy nagyszerű mérkőzésen aratott győzelmet, ezzel előrelépett a dobogó alsó fokára a tabellán.

- FrissMédia -

Fotó: MTI