SPORT
Foci VB 2018
#földrengés
#Mexikóváros
#szurkolók
#Lozano
#gól
#Mexikó-Németország
Földrengést okozott a mexikói szurkolók öröme
Lozano a 35. percben gólt lőtt a világbajnok németeknek. Rá 7 másodpercre mesterséges földrengést jeleztek a mutatók Mexikóvárosban.

A szurkolók ugyanis egyszerre ugrottak a magasba az örömtől! Mexikóváros földrengésveszélyes körzetben fekszik, ezért a műszerek igen érzékenyek. Pontosan jelezték a kilengést! Persze a szakértők többsége csak mosolyog ezen, de a földrengésjelző központ a Twitteren erősítette meg a tényt: a döntő gólt követően olyannyira kilengtek a mutatók, mint egy valóságos földrengés esetében.

Mexikó csapata nagy meglepetést okozott azzal, hogy legyőzte a világbajnok Németországot a nyitómérkőzésen a futball világbajnokságon. A győzelem után kissé a csapat és az edző fejébe is szállt a dicsőség. Már arról nyilatkoztak, hogy ezek után a VB megnyerése sem lehetetlen! Szakértők ezt nemigen tartják valószínűnek. A földrengésjelző központban mindenesetre alaposan odafigyelnek a következő futballmeccsekre, hiszen ha a mexikói csapat jó eredményt produkál, akkor újra kilenghetnek a földrengésjelző műszerek Mexikóvárosban.

- FrissMédia -