KÉK FÉNY
#baleset
#41-es főút
Felfoghatatlan tragédia a 41-es főúton: szörnyethalt a frontális ütközésben az egyik sofőr
​Ma reggel egy kisfiú és családjának élete visszafordíthatatlanul megváltozott egy felelőtlen autós miatt, aki nem csak mások, de a saját gyermeke életét is kockára tette a rohanásával.

A tragikus baleset nyílt egyenes, jól belátható szakaszon történt. A BMW Vásárosnamény irányából közlekedett, amikor elkezdte előzni a vele azonos irányban közlekedő személygépkocsit, amikor is a Nyíregyháza felől szabályosan közlekedő személygépkocsival frontálisan ütközött.

A szabályosan közlekedő gépkocsi vezetőjének esélye sem volt a túlélésre, gyakorlatilag az utastér megsemmisült. A gépkocsiban utazott a férfi unokája, akit élve mentettek ki a nyíregyházi és a baktalórántházi tűzoltók, majd átadták a mentőknek.

A kisfiú stabilizálása közel egy órán keresztül zajlott, mindvégig magánál volt, kommunikált az őt mentő emberekkel. Hősiesen küzdött, végül a stabilizálást követően a nyíregyházi traumatológiára szállította a földi személyzet. Bár időközben mentőhelikopter is érkezett, de végül a földi szállítás mellett döntöttek az orvosok.

A kisfiú súlyos töréseket szenvedett, jelenleg úgy tudjuk, hogy műtik. A balesetet okozó gépkocsiban utazó férfi és egy 9 éves gyerek könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet, ők saját lábukon szálltak ki a gépkocsiból.