PUZZLE
Életmód
#oreo
#újítás
#fantasztikus
#nasi
Fantasztikus újítással érkezik az Oreo
El sem tudsz képzelni jobb kombót, mint egy szuper sorozat és a kedvenc nasid, az Oreo? Na és mit szólnál, ha a finomságot forró csoki formájában is beszerezhetnéd?

Az isteni desszertnek rengeteg szuper változata jelent meg az elmúlt néhány hónapban: ott volt például a fahéjas csigás verzió, ami igazi telitalálat volt 2015-ben. Persze voltak jóval merészebb ötletek is, gondolj csak a gumicukros nasikra, aminek az ízvilágát a Swedich Fish nevű márkától kölcsönözték. Az újítás talán a legnagyobb bukás volt az Oreo történelmében: szerencsére rengeteget tanultak az esetből, és azóta visszavettek a bizarr ötletekből. Ha hihetünk a pletykáknak, mostantól csak szuperízléses dolgokkal kísérleteznek.

Pont ilyen lesz a cég következő nagy dobása is, az Oreo ízű forró csoki, ami a hírek szerint 2017 októberében kerül majd az üzletek polcaira. Képzeld, már azt is tudni lehet, milyen lesz a csomagolás, a Junk Banter ugyanis megosztott az Insta oldalán egy fotót a termékről. Az Oreo egyelőre nem erősítette meg a hírt, mi mindenesetre nagyon reméljük, hogy egy év múlva ilyenkor már ezzel a különlegességgel készülünk az ünnepekre.


Forrás: cosmopolitan.hu