KÉK FÉNY
#rendőrség
#baleset
#halálos baleset
#Buj
Fának csapódott egy autó Bujon, egy ember meghalt négyen pedig megsérültek
Buj – Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. október 8-án 6 óra 36 perckor Buj belterületén.

Egy ember életét vesztette, további négy pedig megsérült, amikor fának csapódott egy személygépkocsi szombat reggel Buj belterületén, a Rákóczi utcában. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy sérültet feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki.

A Suzuki az elsődleges információ szerint Nyírszőlős irányából érkezhetett a Rákóczi utcán, amikor a József Attila utca előtti enyhén jobbra ívelő szakaszt tisztázatlan okból nem vette be, hanem a baloldali árokba futva egy korlátnak ütközött, utána pedig fának vágódott.

A baleset következtében a sofőr, egy 46 éves tiszaberceli férfi a helyszínen életét vesztette, négy utasa közül hárman súlyos sérüléseket szenvedtek. A műszaki mentést a nyíregyházi hivatásos és ibrányi önkormányzati tűzoltók végzik. A beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a Rákóczi utca érintett útszakaszát.

Felmerült, hogy elalvás, vagy rosszullét okozta az ütközést, mert féknyom, vagy határozott kormánymozdulat nyoma nem látszott az úton.

– KM/police.hu –