KULTÚRA
Fesztivál
Ezrek buliztak Rúzsa Magdival Nyírbogáton - üzent rajongóinak is
A kishegyesi leány, Rúzsa Magdi olyan koncertet nyomott le, amit sokáig emlegetni fognak, akik látták, hallották. Az első benyomás az volt, hogy Magdinak jól áll a viszonylag kis színpad: érezhető volt, hogy a közönségével együtt lélegezik, érzi, látja őket. Valószínűleg ennek volt köszönhető, hogy amit tegnap este Nyírbogáton láthattunk, az nem a megszokott steril színpadi produkció volt.

Élt a a műsor: örömzene, felszabadult, feszültségmentes előadás volt a javából, amit a közönség is érzett. Hisz a közel kétórás koncertet együtt énekelték és - ha úgy kívánta a műsor - együtt ugrálták, táncolták végig. Magdi ezen a színpadon vallott érzéseiről is és üzent a rajongóinak is.

"Tulajdonképpen abból élek, amit a leges-legjobban szeretek a világon: megyünk városról városra, kicsi és nagy falukba és örömet szerzünk. Ezekre a koncertekre azért jöttök el, mert mindenki szeretne örömet hozni és örömet vinni magával. Ez az egész így lesz egy adok-kapok viszony. Sok év elteltével még mindig itt vagytok és kíváncsiak vagytok ránk. Egyre többen vagytok és énekelitek a dalainkat... nekünk ez a legnagyobb dolog, ami, itt fent, a színpadon történhet velünk: szeretitek azt, amit csinálunk! Köszönöm, hogy ennyi éven át támogattok. Nagyon-nagyon szeretünk benneteket, nagyon jó, hogy vagytok! Bízom benne, hogy minden koncertről el tudtok vinni egy darabkát belőlünk, a lelkünkből. Mindenkinek megvan a maga édenkertje. Az enyém, itt fönt. Én itt vagyok én, engem így szeretnek úgy, ahogy vagyok. Ez az én édenem, és ti is a részei vagytok!". És igen, a közönség tegnap este valóban része volt a koncertnek.

A koncert második fele is fantasztikus hangulatban telt - a végén pici meglepetéssel, egy megszentelt, 5 kilogrammos kenyér formájában, amit a település vezetője, dr. Rizsák Ildikó és a térség országgyűlési képviselője, dr. Simon Miklós adott át Magdinak.

Rúzsa Magdival legközelebb Ajakon találkozhatunk.

- FrissMédia -