SPORT
Labdarúgás
#meccs
#Kisvárda Master Good
#Mol Fehérvár FC
#Döntetlen
#gól nélkül
#futball
Ez lett a vége a Kisvárda-Fehérvár meccsnek
A Kisvárda régóta nem tudott nyerni, a Fehérvár a kiesés elől menekül. Izgalmas kis meccsnek ígérkezett a találkozó.

Egy lapos fehérvári lövés volt az első izgalmasabb pillanat. A jobb sarok fele tartó labdát Hindrich, a Kisvárda kapusa ki tudta tolni.
Ezután felváltva támadgattak a csapatok. Látszott, hogy nagyjából egy szinten mozognak manapság.

A 23. percben a kisvárdai Mesanovics három méterre a kaputól lekezelt egy szögletet az ötös sarkánál (egyedül volt, mint Robinson a szigeten), majd belerúgta az egyik centikkel a kapu előtt álló védőbe. Nem lett volna egyszerű berúgni, bár nagy helyzet volt.
A 44. percben a fehérvári Flores az álló kisvárdai támadót a 16-oson belül egyszerűen letarolta. 11-es!
Mesanovics rém gyengén kapura gurította a büntetőt. Erő nem volt benne, sarokra sem ment, ki is védte Kovács, a Fehérvár kapusa.

Maradt a 0-0 a szünetig.

Lassan csordogált a második félidő eleje. Úgy a félidő felénél a kisvárdai Mesanovics megint kihagyott egy helyzetet. A 11-es pont közelében egy szép jobb oldali bepasszt követően megtolta a labdát, majd fölé tekerte.

A Fehérvárnak is voltak helyzetei, de inkább csak helyzetecskéi, komoly veszélyt nem jelentett Hindrich kapujára egyik sem.

A kisvárdai Camaj játékát most is élvezet volt nézni. A fehérvári alapvonal előtt egy ízben olyan szépen kevert-kavart, hogy Messi jutott eszembe a vébéről. Beadta végül, de Szpaszics (Spasic) kapáslövés fölé ment.

Camajnak a szép cselei mellett volt egy gyönyörű indítása is, de Szpaszics (Spasic) nem tudta átvenni a labdát.

Aztán beállt a Várda csapatába Lucas, és a meccs első igazi lövését rúgta kapura húsz méterről. Kovács szépen védett.

Nagyjából ennyi volt, a végén még Ilievszki (Ilievski) került kétszer helyzetbe. Az első alkalom les volt, de amúgy se tudott mit kezdeni két védő ölelésében az ötösné. A második egy szép kontra. Ez utóbbi végén jobbal fölé rúgta a labdát.
Úgyhogy Lucas lövése volt az egyetlen férfias löket a meccsen, ha ezt szabad így mondani manapság. (Az elején a fehérvári jobb sarkos próbálkozás jól helyezett volt, de gyengus.) A Kisvárda nyerhetett volna, ha berúgja az első félidő végén a 11-est. Ez a Fehérvár aligha tudott volna egyenlíteni, messze vannak a rettenetes és félelmetes Kecskemét szintjétől.

A vége:

Kisvárda - Fehérvár 0-0.