SPORT
Labdarúgás
#labdarúgás
#NB1
#Kisvárda Master Good
#MTK
#3. forduló
Elkezdődött a Kisvárda újabb NB 1-es mérkőzése! A csapat az MTK ellen lépett pályára.
Az OTP Liga harmadik fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszik. A Kisvárda Master Good NB 1-es labdarúgócsapata

„Nincs sok időnk a két forduló között, pedig sok a feladatunk – ismerte el a vezetőedző, Milos Kruscsics. – A regenerálódás a legfontosabb, emellett persze taktikailag is felkészülünk és kielemeztük az előző mérkőzést is. Kecskeméten nem teljesítettünk jól, más megközelítésre van szükségünk, mindenképpen agresszívabb futballt várok. Egyszerűen jobban kell játszanunk!”

Az első két fordulóban a kupagyőztes Zalaegerszeg (2–0) és az ezüstérmes Kecskeméti TE (1–3) otthonában játszottunk. Az, hogy a következő meccsen az utóbbi időben az első- és másodosztály között liftező MTK lesz az ellenfelünk, jelentheti azt is, hogy más szintet képvisel.

„A Ferencvárost leszámítva nincsenek nagy különbségek a csapatok között, mindegy, hogy az ezüstérmesről, vagy az újoncról beszélünk, hasonló szintet képvisel a mezőny – véli Milos Kruscsics. – Az ellenfelünk játssza a futballt, tehetséges játékosai vannak, tudjuk, mire számíthatunk. Néhány kulcsjátékost személyesen is jól ismerek, ilyen például Nemanja Antonov, aki technikás futballista, jól lő távolról, képes helyzetbe hozni a társait, de említhetem Hej Viktort is, akit nem különösebben kell bemutatnom, hiszen tőlünk igazolt az MTK-hoz. Nem rosszak a csatáraik sem, összességében tehetséges az együttesük.”
Kecskeméten még nem lehetett a keret tagja, de már javult az állapota Bohdan Melnik, Driton Camajnak és Balogh Norbertnek is.

Még indulás előtt, bizakodva.

„Folyamatosan javul a sérültjeink állapota. Bohdan Melnik újra a csapattal készül, Driton Camaj is visszatért, valamint Balogh Norbert is elkezdte az edzéseket. Teljes kerettel dolgozhatunk” –nyugtatott meg mindenki Milos Kruscsics.