KÉK FÉNY
Életet mentett - egy nyíregyházi rendőr Budapesten helyezte magát szolgálatba
Budapesten segített egy nyíregyházi egy bajba jutott autóson. Súlyos baleset után intézkedtek. A megsérült férfi felesége levelet írt a nyíregyházi kapitányságnak. Megható történet következik.

Egy budapesti hölgy kereste meg levélben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetőjét. Leírta, hogy a férje súlyos autóbalesetet szenvedett még még tavaly júliusban Budapesten. Az ütközés éjjel történt a Hungária körút és a Stefánia út kereszteződésében. Két szolgálaton kívül lévő rendőr sietett a férje segítségére és megmentették az életét. Az asszony kiderítette, hogy az egyik rendőr a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársa és személyesen szeretett volna köszönetet mondani neki.

dr. Illés László r. alezredes kapitányságvezető örömmel tette lehetővé a találkozót. A sérüléseiből felépült férj hálásan rázott kezet Baranyi János r. főtörzsőrmesterrel, aki egy évvel korábban elsősegélyben részesítette és a mentők megérkezéséig mindvégig mellette volt. A házaspár és a kollégánk számára is felejthetetlen a rendhagyó találkozás - zárja a tudósítást a rendőrség honlapja..