KÉK FÉNY
Egy nap, hét vonulás
Kedden hét alkalommal avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói szabadtéri tűzesetnél - tájékoztatta portálunkat Dudás Szilvia.

A katasztrófavédelem szóvivője az eseteket sorolva azt írja, hogy aranyosapátiban egy hektáron, Demecserben ötszáz négyzetméteren, Kemecsén hat hektáron, Tiszatelken kétszáz négyzetméteren, Leveleken másfél hektáron égett a száraz fű. A beavatkozók puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével számolták fel a tűzeseteket, személyi sérülés nem történt.

Nyíregyháza és Kálmánháza között az M3-as autópálya mellett egyhektáros területen, Kisvárda és kékcse között fél hektáron égett foltokban a száraz fű. A nyíregyházi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Tiszatelken, családi ház udvarán álló melléképület égett teljes terjedelmében kedden. Az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók vonultak a tűzesethez, egy gyorssugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Fotó: FrissMédia/archívum