PUZZLE
Bulvár hírek
#sztárok
#színésznők
#Hollywood
#tanya
#farm
Celebek, akik tanyán nőttek fel
Ma Hollywood ünnepelt színésznői, de korábban nem állt tőlük távol a kemény fizikai munka sem, hiszen gyerekkorukat vidéken, a földeken és állatok között töltötték.

Mi a közös Charlize Theronban, Eva Longoriában, Taylor Swiftben és Miley Cyrusban? Ma mind a négyen a vörös szőnyegen pózolnak a fotósoknak, hollywoodi gigaprodukciókban játszanak, ünnepelt sztárok. Gyerekkorukat viszont mindannyian vidéken, egy farmon töltötték.

000ct

Charlize Theron Dél-Afrikában nőtt fel, Benoniban. Természet iránti rajongását annak köszönheti, hogy korai éveit egy tanyán töltötte, ahol a kedvenc háziállata – és egyben legjobb barátja is – Bok, a kecske volt.

000eva

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria Texasban, egy ranchon nőtt fel. Ezek az évek olyannyira a szívéhez nőttek, hogy máig lelkes támogatója a mezőgazdaságnak és még egy dokumentumfilmet is készített róla.

000ts

Taylor Swift ma a slágerlistákat uralja, mielőtt azonban countryénekesként elkezdte volna a karrierjét, mezítláb rohangált a pennsylvaniai Readingben fekvő tanyájukon. Azóta gyakran megemlíti az interjúkban, hogy ez volt a lehető legcsodálatosabb gyerekkor.

000mc

Miley Cyrus egy 500 hektáros farmon nőtt fel, Tennesseeben, Franklinben. A napjai legnagyobb részét a szabadban töltötte, ő is mezítláb, rengeteg háziállattal körülvéve. Egy interjúban erre vezette vissza a meztelenség iránti rajongását.

- FrissMédia -