SPORT
#Mexikó
#Új-Zéland
#Konföderációs Kupa
#bunyó
Bunyó, videóbíró, komikus ítélethozatal a Mexikó – Új-Zéland meccsen
Nagyot harcoltak a mexikóiak, hogy legyőzzék az előzetesen esélytelennek tűnő új-zélandiakat a Konföderációs Kupán. A meccs hajrájában egymásnak is ugrottak a játékosok, a tömegjelenet után jöhetett az egyre inkább főszerepet kapó, már-már elmaradhatatlan videóbíró.

A 91. percben még egy utolsó rohamra indultak az új-zélandiak, de Diego Reyes csírájában igyekezett elfojtani a csapatára leselkedő veszélyt, és mezénél fogva lerántotta Michael Boxallt, aki, ha már el kellet, hogy veszítse a labdát, láthatóan eszét vesztve csúszott rá Hector Herrerára. Herrera sem akart adósa maradni ellenfelének, így rajta is eluralkodtak az indulatok, azonnal megindult elégtételt venni.

Majd szépen sorban, másodpercek alatt a pályán tartózkodó valamennyi játékos bekapcsolódott a balhéba, így szép kis tömegbunyó jött létre. A teljes játékvezetői kar minden igyekezete kevésnek tűnt, ám végül csillapodtak a kedélyek.

Jöhetett a kissé vontatott, ítélethozatal szempontjából többfelvonásos videóbírózás. Végül mindkét oldalra kiosztott dupla sárgával intézte el a dolgot a gambiai sípmester, Bakary Gassama. A három fent említett főkolompos és Ryan Thomas kapott figyelmeztetést, a többiek tevékenységének értékelése azonban elmaradt.

A hasonló esetek kezelésére akár fel is merülhetne a FIFA-nál, hogy segéd videóbírókat alkalmazzon....A hasonló esetek kezelésére akár fel is merülhetne a FIFA-nál, hogy segéd videóbírókat alkalmazzon....


A linkre kattintva tekintheti meg a tömegbunyót:

http://www.mediaklikk.hu/video/bunyo-videobiro-kom...


Videó forrása: mediaklikk.hu

Forrás: m4sport.hu

-Friss Média-