KÉK FÉNY
#körözött férfi
#Nyíregyházi Rendőrkapitányság
#Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály
#elfogás
#Budapest
#lakókocsi
Budapesten, egy lakókocsiban fogták el a körözött férfit
A szabolcsi rendőrök Budapesten fogták el a többszörösen körözött férfit, aki egy lakókocsiban bujkált a hatóságok elől - olvasható a police.hu-n.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársaival alapos felderítő munka után, összehangolt rendőri intézkedés keretében Budapest, XVI. kerületében, egy zárt szőlőskertben elfogták Cs. R. 53 éves alapi lakost 2023. július 13-án.

A férfi több mint fél éve rejtőzködött a hatóságok elől, ezalatt volt, hogy folyamatosan külföldön tartózkodott, ellene összesen nyolc elfogatóparancs volt érvényben. Több bíróság és rendőrkapitányság is körözte, mert nem kezdte meg önként a járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését, valamint folyamatban lévő büntetőlejárásokban is szükségessé vált a felkutatása.

A rendőrök a körözött férfit előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.