KULTÚRA
Fesztivál
#LeszFeszt
#fesztivál
#himnusz
#Kisvárda
Bemutatták az 5. Lesz Feszt fesztiválhimnusz klipjét - videó
Megírtuk, hogy a Lesz Feszt fesztiválhimnusz klipjét több, kisvárdai helyszínen forgatták le Juhos Zsófia énekessel. A klipet a tegnapi bemutatója óta már több ezren látták, így végre kiderül az is, hogy a kis álmodozó kicsoda, és arra is fény derül, hogy mi a nagy álma.

A dal címe Szívtérkép, mondanivalója korunk és a fiatalokat egyre jobban sújtó kirekesztettség érzése, amivel szembesülnek azok, akik álmaikat szeretnék elérni. Olyan álmokat, melyek mások számára lehet, hogy csak a fantázia világában léteznek, de, aki álmodni mer az meg is tudja valósítani, csak haladni kell előre a kijelölt úton. A nagy mágust, Walt Disney-t idézve: „Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!”

Elsősorban nem arra törekedtünk, hogy egy kimondott fesztiválhimnuszt hozzunk össze. Szerettünk volna egy olyan dalt létrehozni, ami önállóan is megállja a helyét, nem mellesleg egy olyan fesztiválhoz tudják társítani az emberek, mint amilyen a LESZ FESZT – mondta még a dal stúdiómunkainál DJ Sterbinszky, aki VASCO-val és Jonny K Palmerrel alkotta meg az idei slágert.