AKTUÁLIS
Klipet forgattak Kisvárdán - fotók, videó
A Sztárban sztár tehetségkutató versenyben Dér Heni mellett hallhattuk, láthattuk a fiatal tehetséget, Juhos Zsófiát, aki ebben az évben a Lesz Feszt fesztiválhimnuszt énekli. Maga a dal egy életérzés, amit biztos, hogy megtalál ismét Kisvárdán, a régió legnagyobb és egyre jelentősebb zenei fesztiválján.

Elsősorban nem arra törekedtünk, hogy egy kimondott fesztiválhimnuszt hozzunk össze. Szerettünk volna egy olyan dalt létrehozni, ami önállóan is megállja a helyét, nem mellesleg egy olyan fesztiválhoz tudják társítani az emberek, mint amilyen a LESZ FESZT – mondta még a dal stúdiómunkainál DJ Sterbinszky, aki VASCO-val és Jonny K Palmerrel alkotta meg az idei slágergyanús dalt.



A dal elkészült és ma már több kisvárdai helyszínen a fesztiválhimnusz klipjét forgatták. A dal címe Szívtérkép, mondanivalója korunk és a fiatalokat egyre jobban sújtó kirekesztettség érzése, amivel szembesülnek azok, akik álmaikat szeretnék elérni. Olyan álmokat, melyek mások számára lehet, hogy csak a fantázia világában léteznek, de, aki álmodni mer az meg is tudja valósítani, csak haladni kell előre a kijelölt úton. A nagy mágust, Walt Disney-t idézve: „Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!

Fontos volt, hogy a zene mondanivalója, az ének, a szöveg a lehető leginkább azonosítható legyen a fesztivállal, ugyanakkor nem akarták a szerzők, hogy kizárólag a fesztivál keretei közé skatulyázzák a dalt - olyan dalon dolgoztak, melyet évekkel később is szívesen meghallgatnak az emberek. Azaz nem egynyári sláger született.

Persze a klipforgatásán sok titok maradt, így például annak az ifjúnak a személye is, aki az álmait nem adja fel.

A FrissMédia stábja a kisvárdai várnál, forgatási szünetben beszélgetett az alkotókkal.




- FrissMédia -