AKTUÁLIS
Belehalt sérüléseibe a nyíregyházi zsokélány
Az isztambuli női amatőr lovas világbajnokságon két hete szenvedett súlyos balesetet Jeles Eszter.

Jeles Eszter két héttel az isztambuli női amatőr vb után hunyt el: sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a szervezete feladta a küzdelmet. Toms nevű telivérével bukott, a baleset után kórházba szállították Isztambulban, műteni is kellett a lovast. Bíztak a felépülésében, de 13 nap után örökre lehunyta a szemét. Az egész lovastársadalom gyászolja a nyíregyházi sportolót, aki négy éves kora óta lovagol és a Nemzeti Vágtán is szerepelt.

A Kincsem Park így búcsúzott tőle:

Nagyon szomorúak vagyunk…

Elvesztettük Jeles Esztert.

Jeles Eszter, a magyar lovas, Toms nevű telivérével szenvedett balesetet a szeptember 5-én, Isztambulban, a Veliefendi Lóversenypályán megrendezett FEGENTRI Női Amatőrlovas Világbajnokság futamán. Esztert azonnal kórházba szállították és megkezdték a kezelését. Az első vizsgálatok után, szeptember 6-án műtéti beavatkozásra került sor. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az orvosok minden erőfeszítése ellenére a magyar lovas 13 napig tartó küzdelem után életét vesztette.

Isten nyugosztalja a magyar lovast, Jeles Esztert. Őszinte részvétünk Családjának, sok erőt és kitartást a hozzátartozóknak.

A Magyar Lovaregylet is elbúcsúzott tőle:

„Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy elhunyt Jeles Eszter. Szervezete nem tudta legyőzni a két héttel ezelőtti baleset által okozott sérülést. Eszti hős volt, életét adta a lóversenyzésért. Emlékét örökre szívünkbe zárjuk.”