KÉK FÉNY
Baleset a 4-esen, lángoló autók és melléképület
​Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szerdán a 4-es főút 267-es kilométerszelvényének közelében. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek és a közútkezelő munkatársainak. Ugyanakkor nem ez volt az egyetlen eset, amikor a tűzoltóknak kellett közbeavatkoznia tegnap.

A penészleki Szabadság téren egy személygépkocsi motortere és utastere lángolt, a nyírbátori hivatásosok fékezték meg a tüzet.Nagykállóban, a Korányi Frigyes úton teljes terjedelmében égett egy autó. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esettel kapcsolatban sem történt.

Állattartásra használt melléképület égett Nyíregyháza-Butykatelepen, a mellette parkoló személygépkocsi is lángolt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy fa és széna tárolására használt melléképület szerda kora este Nyírmadán. A Táncsics utcai, százötven négyzetméteres építmény teljes terjedelmében égett. A mátészalkai, baktalórántházi hivatásos tűzoltók és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók, összesen tizenöten végezték az oltási munkálatokat. Személyi sérülés ott sem történt.

Tizenöt méter magas nyárfa dőlt a 49121-es útra, Érpatak és Újfehértó között. Az egyik sávot elzáró, közúti akadályt képező fát az újfehértói önkormányzati tűzoltók láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el

Nyírpilisen ötven, Székelyen húsz, a nyírteleki kerékpárút mellett egy négyzetméteren égett szerdán a száraz vegetáció. A helyszíneken a nyírbátori hivatásos, a demecseri önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Képek: szabolcs.katasztrofavedelem.hu/Nyíregyháza HTP és Nyírbátor HTP