SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#Újpest
#meccs
Az Újpest vezet a Kisvárda ellen egy fél öngóllal
Öregfiúk focimeccs hangulatát idézte a békés kezdés, de ez a Kisvárdának nem volt baj, hisz az Újpest, meg majd a Fehérvár ellen minden pont ajándék. De azt persze ki kell érdemelni, nehogy virgács legyen a vége.

A fiatal Zöldesi Illés védett a kisvárdai kapuban, a brazil Felipe épp hazafele repült Brazíliába. A Honvéd elleni meccsen ugyanis megsérült, porcleválás miatt műteni kell. Otthon operálják majd meg, talán tavasszal visszatérhet.

Az Újpest támadgatott, Onovo fejelt jobbról, de gyengén, viszont ezzel felavatta Zöldesit.

Cukalasz 18 méteres bombája volt az első komolyabb kisvárdai próbálkozás. A szép lövést szép védés követte.

Aztán Grozav került majdnem helyzetbe. Mindenesetre felélénkült a meccs azzal, hogy erőre kapott a Kisvárda. De az Újpest nem hagyta magát, egyre-másra ívelgették a labdát a várdai 16-osra. A mezőnyfölény ellenére sok veszélyt nem jelentettek a kisvárdai kapura. Csakhogy arra az új várdai kapus, Zöldesi sem számított, hogy a 34. percben Kravcsenkó (Kravchenko) a saját kapujába csúsztatja Onovo jobboldali, ballal kapu felé csavart ívelését. Lehet, hogy hivatalosan Onovo góljának adták, de ha a védő nem fejel bele, nem megy be.

A 41. percben Gosztonyi lőtte az újpesti védőbe az ígéretes szabadrúgást. Aztán megint ő felfejelte az égbe a labdát, s azt szögletre kellett ütni, amikor aláhullott, mint Holle anyó pihéje.

Főkép: FrissMédia archívum