PUZZLE
#szépségkirálynő
#kék haj
#pink haj
#vagány
#beauty
Az egész világ megőrül ezért a frizuráért
Ugye veled is előfordult már, hogy nem tudtad eldönteni, milyen árnyalatúra fesd a hajad? Egy ausztrál lány nagyon furcsa megoldást talált a problémára, és úgy döntött, nem elégszik meg egyféle hajszínnel!

Néha úgy érzed, milyen szuper lenne néha pár napra kipróbálni egy merész hajszínt, ami totál máshogy néz ki, mint a mostani? Hihetetlen felvétel terjed a neten, amiben egy fiatal lány sötétkék hajjal mosolyog a kamerába, majd hirtelen átsöpri a loknijait a másik oldalra és a fürtök máris pink színben tündökölnek! A kisfilmet egy Moniquey nevű csajszi osztotta meg a Redditen és a merész húzását már rengeteg meglepődött kommentelő díjazta. „Miért ne lehetne mindkettő?” – fűzte hozzá a lány a poszthoz, aki úgy döntött, két különböző árnyalattal is befesteti a fürtjeit, így a kedve szerint variálhatja a hajszínét.

pink-kek-haj-cosmopolitan

Az ausztrál lány, aki eredetileg sötétbarna hajkoronával született, többször is színeztette már be loboncát hasonlóan bohókás és vidám árnyalatokra. Most pedig azért ült a fodrászszékbe, hogy a feje bal oldalán levő részt sokkoló rózsaszínre, a jobb oldalt pedig élénk kék színűre pingálják. A trükk pedig azért zseniális, mert a Moniquey sosem szokta középen elválasztani a haját, legszívesebben mindig valamelyik oldalra dobva hordja. Így tényleg a hangulata szerint váltogathatja a hajszínét és a hozzá illő kiegészítőkkel párosíthatja az outfitjét.

Szerinted vagány és merész, vagy inkább cikis húzás volt a részéről?

Forrás: cosmopolitan.hu