SPORT
#ulti
#sport ulti
#kisvárdai ulti
#verseny
Asztalhoz ültek az ultisok
A legutóbbi két hétvégén elkezdődött az ultisok versenyidénye. Először Nyíregyházán, a Nyíri Fészek kupán ”melegítettek” a Szabolcs megyei kártyások, majd egy héttel később Kisvárdán, a Sport Ulti 1. fordulójával meg is kezdődött a versenyidény.

Nyíregyházán olyan dolog történt, amire még a legidősebb ultisok szerint sem volt sosem példa: Pastrovics Zoltán, a versenynek helyet adó étterem tulajdonosa 100%- os teljesítménnyel győzött. Tette ezt úgy, hogy korábban még dobogós helyet sem ért el hivatalos versenyen. Mögötte Török Imre, Horváth István, Dr. Juhász József, Rehó Lajos, és Zoltai Károlyné végeztek.

A Sport Ulti 1. fordulójában Sárospatak, Tiszabercel, Debrecen, Nyíregyháza és a házigazda Kisvárda 36 versenyzője ült asztalhoz, és próbált meg minél jobb eredményt kihozni a számítógép által összekevert, és leosztásra kerülő lapokból. Ebben az évben a szakág népszerűsítésének érdekében a Magyar Ultiszövetség, a korábbi 2 selejtező helyett 3 régióban 6 versenyen teszi lehetővé az országos döntőbe jutás kiharcolását. Az utóbbi évek legnagyobb létszámú mezőnyében a Kisvárdai Ulti Clubot 9 versenyző képviselte.

A Party étteremben optimális körülmények között megrendezett versenyen, az élmezőny az alábbiak szerint alakult:

1, Soós Bálint /Nyíregyháza/
2, Daróczi György /Kisvárda/
3, Kiss János /Sárospatak/
4, Nagy István /Debrecen/
5, Mészáros Károly /Kisvárda/
6, Gulyás István /Nyíregyháza/

A 2. fordulóra Nyíregyházán, május 5- én kerül sor a Nyíri Fészek étteremben.

- Friss Média -