PUZZLE
Bulvár hírek
#drog
#Angelina Jolie
#válás
Angelina Jolie újra rászokott a drogokra?
Úgy látszik, nemcsak Brad Pittet, de Angie-t is nagyon megviseli a válás, mert a legfrissebb hírek szerint a színésznő annyira mélypontra került, hogy ismét a kábítószerekhez nyúlt!

Hihetetlen, hogy még csak egy hónap telt el azóta, hogy kiderült, Angelina Jolie el akar válni Brad Pittől, ugye? Azóta annyi információ (persze igaz és téves is) derült ki a szakításukról, hogy érthető, ha úgy érzed, mintha legalább fél éve ez lenne a téma mindenhol. Először arról szóltak a pletykák, hogy Brad Pitt félrelépett Marion Cottilard-val, és Angie emiatt adta be a válópert. A francia színésznő azonban rögtön cáfolta ezt. Majd robbant a hír, hogy valójában arról van szó, hogy Brad alkoholizmusa miatt sokszor túl erőszakos volt a gyerekeivel, és Angelinánál emiatt telt be a pohár.

Brad be is vallotta, hogy ettől teljesen összeomlott, és még legújabb filmje premierjére sem ment el,csakhogy családjára koncentrálhasson. Angelina közben egy bérelt házba költözött és elvonult a nyilvánosság elől, de a legfrissebb hírek szerint legalább annyira mélypontra jutott, mint Brad. A National Enquirer magazin azt állítja, hogy a színésznő ismét a drogokhoz nyúlt!Nem titok, hogy a múltban Angelina kábítószerezett, és most újra visszaesett. Arra szigorúan vigyáz, hogy a gyerekek ebből semmit ne vegyenek észre, és úgy gondolja, hogy ez csak átmeneti időszak. Egyszerűen így próbálja feldolgozni a válást” – nyilatkozta egy névtelen ismerőse a lapnak. Az persze kérdés, hogy ha Angie tényleg újra drogozik, vajon a bíróság biztosan neki ítéli-e a gyerekek felügyeleti jogát?


Forrás: www.cosmopolitan.hu