SPORT
Labdarúgás
#fradi
#kisvárda
#meccs
​Ajándék gólokkal verte meg a Fradi a Várdát
Időnként szépen és keményen küzdve játszott a Kisvárda, de néhány durva védelmi hiba eldöntötte a meccset.

Az elején semmi érdemi nem történt úgy negyven percig, a kisvárdai Camaj lövése ment, vagy inkább vánszorogott csak kapuig.

Aztán a Várda adott egy ajándék gólt a Fradinak. A kisvárdai Lucastól a Fradi kemény csatára, Abu Fani kapta meg ajándékba, kettőt tolt rajta, majd a kapu közepébe bombázott.

Kisvárda - Fradi 0-1

A Kisvárda ezután eljutott egy nagy helyzetig, előbb azonban a blokkoló vedobe lőtték a labdát, majd Mesanovic nyolc méterről estéből fölé lőtt.

A Fradi is kihagyott egy óriási ziccert, ezúttal Pesic kapott ajándékba egy labdát, egyedül vezethette a kapusra. Biztos gólnak tűnt. Petkovic kapus remek reflexszel visszaütötte a mezőnybe a gyengén elrúgott labdát.

A szünet után bátran támadott a Kisvárda. Makowski már csaknem gólt szerzett, de Abu Fani beletette a fejét a kapu felé tartó labdába, így végül nem egyenlített a Várda.

Mindenesetre ez már igazi parázs focimeccs volt, nem olyan unalmas valami, mint az első félidő jelentős része.

Egy ellentámadásból aztán növelte az előnyét a Fradi. A félpályáról indult egy gyors kontra, a jobbra kitett labdát Loncar a jobb kapufára lőtte. A kisvárdai védők későn eszméltek, így a kipattanó labdát újra rárúghatta a ferencvárosi játékos, és ezúttal nem hibázott.

0-2.

Alig telt el egy kis idő, a 65. percben szépített a Várda. Egy szöglet után Mesanovic gyönyörűen csúsztatta fejjel a labdát a kapu jobb oldalába.

1-2.

Három perc múlva megint adott egy ajándék gólt a Várda a Fradinak.

Egy baloldali támadás után a kisvárdai védő, Cipetic nem gondolta, hogy a kapushoz közel van élő ferencvárosi, így a földre pattintva akarta hazafejelni a labdát.

De ott volt Pesic, aki jobbal épp annyira ért bele az amatőr módon hazatett labdába, hogy az a kapu bal oldalába essen.

1-3.

Ez lett a vége.