KULTÚRA
#robotok
#Transzformers
#Michael Bay
#előzetes trailer
A robotok újra egymásnak esnek a Transformers 5 első előzetesében
A szokásos zúzás mellett egy váratlan fordulattal is szolgál a Transformers: Az utolsó lovag teaser trailere.

Már az utómunkálatokat tapossa a Transformers: The Last Knight (Transformers: Az utolsó lovag) című ötödik óriásrobotos CG-orgia forgatása, ezért a franchise-ért felelős Paramount Pictures a mai napon szabadon eresztette a világhálón a mozi teaser trailerét. A kedvcsinálóból sok minden nem derül ki a cselekményről, mindazonáltal azt már most megtudhatjuk, hogy a 21. század mellett a Középkorban is játszódó történet fő újdonságát nem az új robotok, de még csak nem is az új szereplők, hanem az érthetetlen módon "meggonoszodó" Optimus fővezér (a hangja ismét Peter Cullen) fogja szolgáltatni.

A Transformers 5-ben az egyelőre ismeretlen szerepben feltűnő Sir Anthony Hopkins, továbbá a negyedik részből Cade Yeagerként visszatérő Mark Wahlberg mellett a csinos Laura Haddock, a nem túl ismert Isabela Moner (Growing Up Fisher, 100 Things to Do Before High School) és Jerrod Carmichael (Rossz szomszédság, Lucas Bros Moving Co), valamint a Joshua Joyce szerepében visszatérő Stanley Tucci és a Lennox ezredes karakterét ismét megformáló Josh Duhamel fog játszani.

Az immár hagyományos módon Michael Bay rendezésében készülő Transformers: Az utolsó lovag 2017. június 23-án fog az amerikai mozikba kerülni.


Forrás: mozi.24.hu