KÉK FÉNY
#Mándok
A rendőrségen találták meg a mándoki lány holttestét!
Információink szerint a mándoki lány holtestét nem a debreceni Nagyerdőben, hanem a rendőrség nyíregyházi telephelyén találták meg! A bűnügyi igazgató lemondott.

Megdöbbentő részletek derültek ki a 21 éves mándoki lány meggyilkolásával kapcsolatban. Névtelenséget kérő informátorunk az ügyről elmondta, hogy a 42 éves elkövetőt - aki a nyíregyházi eladónőt is megkéselte - a térfigyelő kamerarendszer alapján, arcazonosítással találták meg.

Ezt követően a a tettes édesapjának gépkocsiját átvizsgálták, merthogy a tettes úgy nyilatkozott, hogy a kés ott van. De a csomagtartót nem nézték meg. A gépkocsit beszállították a megyei rendőrkapitányság udvarára. Ott állt három napig, amikor az elkövető édesapját behívták a szemlére. Ekkor találták csak meg a mándoki nő holttestét.

A kihallgatáson a tettes elmondta, hogy 15 éve nem tud aludni, ugyanis egy akkor elkövetett nyíregyházi, Virág utcai gyilkosság is a lelkén száradhat.

A kihallgatáson az is kiderült, hogy a mándoki lánynak azért kellett meghalnia, mert orális szex közben sérülést okozott, ezért verte a férfi agyba-főbe.


- FrissMédia -