SPORT
Labdarúgás
#labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#NB1
#bajnoki nyitány
#ZTE
A Kisvárda ráfordult a bajnoki nyitányra
Alig fejeződött be az előző NB1-es futballidény, rövidesen kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2023–2024-es idénye. A Kisvárda Master Good futballcsapata intenzíven készül az első mérkőzésre, amelyet a Mol Magyar Kupa-győztes ZTE -vel fog játszani Zalaegerszegen.

Az edzőtáborozás időszakát itthoni edzéssel zárta le az NB I-es csapat, amely a szabad hétvége után július 24-én délután kezdte meg a közvetlen felkészülést a bajnoki rajtra - írták a Kisvárda Facebook oldalán.

Jó hír, hogy az utolsó ausztriai edzőmeccsen kisebb térdsérülést szenvedett Ötvös Bence már a társakkal együtt gyakorolt.

A mezszámok kiosztását ezen az oldalon találják.


A vasárnapi mérkőzés előtt a csapat 17:30-ra Bessenyei Gimnáziumba várja a szurkolókat, akik megismerkedhetnek a bajnokságra vonatkozó tervekkel és új játékosaikkal.

A labdarúgó NB I 2023–2024-es kiírásában – akárcsak a legutóbbiban – 12 csapat vesz részt, a 33 forduló során minden párharcból három lesz. Az őszi szezon július 28-tól december 17-ig tart, a tavaszi február 1-től május 26-ig. Az idén 17 fordulót rendeznek meg, a februárban kezdődő folytatásban 16-ot. A bajnokság végén a 11. és a 12. helyezett esik ki. A menetrendet itt olvashatják!