Elképesztően sokoldalú a Középsuli gyönyörű rablólánya - interjú

Aki látta a legnépszerűbb magyar internetes sorozat legutóbbi részét, aligha felejti el a szép rablólányt. Aki pedig még nem látta, a vasárnap megjelenő részben találkozhat Tripolszky Annával. A 25 éves új szereplő most a médiában dolgozik. De annyi mindent kipróbált már az életben, hogy a nála kétszer idősebbek is csak elismeréssel tudnak csettinteni, amikor sorolja, mi mindent csinált eddig.

2020. július 04.

Gosztonyi jól van, de fél évig még biztosan nem játszik

A június 9-i, Mezőkövesd elleni bajnokin súlyos sérülést szenvedett Gosztonyi András. A Kisvárda FC középpályását mentőautó vitte el a stadionból. Arról kérdeztük, hogy mi is történt, hogy van most és mikor láthatjuk újra a pályán.

2020. június 18.

Kisvárdáról is üzenhetünk a jövőbe - Magyar vagyok 2020

"Magyar vagyok 2020" elnevezéssel virtuális időkapszulát hozott létre a Rákóczi Szövetség Trianon 100. évfordulójára. Hogy mi is ez az izgalmas kezdeményezés, arról Katona Flórát, a szövetség kommunikációs vezetőjét kérdeztük.

2020. május 28.

Nincs alku – Szilvási Tiborral beszélgettünk - fotók, videó

„Kalapács” K-1 Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes, többszörös magyar és nemzetközi bajnok. Szilvási Tibor Koppány méltán lehet minden fiatal példaképe. Életfilozófiája - mondhatni - egyszerű: nincs alku, ne legyen kétséged. Amit kitűztél célul, azt meg kell csinálnod.

2020. május 26.

Hogyan készül egy kárpátaljai osztály a Határtalanul döntőjére?

A járvány az ősszel indított Határtalanul középiskolai vetélkedő nagydöntőjének terveit is áthúzta. Pénteken a valóságos helyett virtuális térben, online méri össze tudását történelmi, irodalmi, földrajzi és nemzetpolitikai kérdésekben a döntőbe jutott csaknem 600 anyaországi és külhoni fiatal. Köztük vannak a kárpátaljai Szürte iskolájának nyolcadikosai is.

2020. április 23.

Ez az én Covid-zsoltárom – Százvai Lászlóval beszélgettünk

Vasárnaponként 300-350 fős gyülekezet hallgatta az igehirdetést Kisvárdán a református templomban. Mióta kitört a humán járvány és bevezették a társadalmi távolságtartási szabályokat, Százvai László lelkipásztor YouTube-csatornán közvetíti az igét. Istentiszteletté akkor válik, amikor a családok otthonaikban, szűk körben hallgatják a lelkipásztor szavait.

2020. április 05.

A remény himnusza - interjú a dalról, Kisvárdáról és a...

Facebook oldalunkon a héten már láthatták Varga Miklós Európa című dalának feldolgozását, mely a világjárvány idején hitet és reményt szeretne adni mindannyiunknak. Az Európa 2020, illetve a YouTube-on másfél milliós nézettségnél járó klip egyik készítőjével, Nagy Szilárddal hangzott el a minap interjú a Friss FM-en. Ebből közlünk most részleteket.

2020. március 27.

Hallják meg az idegenvezetők segélykiáltásait!

„Míg most is látni dolgozó taxisokat, akik kaptak könnyítéseket, a jóval nagyobb bajban lévő, munkájukat teljesen elvesztő idegenvezetők ellenben nem kaptak semmit. Pedig közülük sokan valóban a megélhetésért küzdenek” - nyilatkozta a Világszám portálnak dr. Kesziné Tolnai Szilvia főállású idegenvezető.

2020. március 25.