PUZZLE
Bulvár hírek
#Anglia
#szoknya
#egyenruha
#fiúk szoknyában
Szoknyás fiúk tiltakoztak
Mindenre elszántak egy angliai iskola tanulói. Azért, hogy igazukat bizonyítsák, még szoknyát is képesek voltak felvenni.

Múlt héten több évtizedes meleg rekord dőlt meg Angliában. Ahogy az emberek, így a szigorú iskolai szabályzatok sincsenek felkészülve ilyen esetekre. Az Isca Academy diákjai arra kérték a vezetőséget, hogy a melegben rövidnadrágot vehessenek fel a hosszú helyett. Azonban az intézmény ragaszkodott az öltözködési szabályzathoz.

Ez nem tetszett a fiataloknak, hiszen a lányok hordhatnak szoknyát, nekik nincs melegük. Az intézménytől erre viccesen azt a választ kapták, hogy ők is vehetnek fel, ha akarnak. A fiúk pedig nem haboztak megtenni ezt. Mintegy harminc diák bújt szoknyába, hogy tiltakozzanak az elavult szabályok ellen. Volt, aki a barátnőjétől, mások a testvérüktől kérték kölcsön a ruhadarabot, majd ezt felvéve sétáltak be az iskolába. Volt, aki még a lábát is leborotválta a tökéletes összhatásért.

Az egyik fiú azt nyilatkozta, hogy élvezi, hogy ilyen szellős a viselet, még egy szülő azt mondta, hogy büszke a fiára, amiért kiáll magáért.

A vezetőség ezek után megfontolja a szabályok megváltoztatását.