PUZZLE
Életmód
#desszert
#finomság
#nutella
#pizza
#recept
Megtaláltuk az új kedvenc desszertedet
Imádod a pizzát és a nutellát is? Akkor a következő receptet azonnal el akarod majd készíteni, ugyanis az új finomság ezt a kettőt kombinálja!

Ha imádod a Nutellát, akkor már garantáltan kipróbáltál pár receptet, amiben szerepel a fincsi mogyorókrém. Persze ezt nem is csodáljuk, hiszen egy húzós nap után, akár egyetlenegy evőkanálnyi krém is képes szinte azonnal feledtetni a problémákat. A mostani szuper finomság pedig még a legborzalmasabb napodat is feldobja majd. Megérkezett a nutella pizza, aminek szerencsére a receptjét is megosztották!

Hozzávalók:

Tésztához:

375 gramm liszt

7 gramm élesztőpor

1 evőkanál porcukor

2 evőkanál extra szűz olívaolaj

200 milliliter langyos víz

1 teáskanál só

Feltéthez:

6 evőkanál nutella

50 gramm pillecukor

4 evőkanál málnalekvár

1 teáskanál őrölt mogyoró

Elkészítés:

Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, az élesztőt, a porcukrot és a sót. Ezek után add hozzá az olajat és a vizet, majd gyúrd tésztává az egészet, és hagyd pihenni 30 percig. Közben melegítsd elő a sütőt 240 fokra, ha pedig letelt az idő válaszd ketté a tésztát és nyújtsd kör alakúvá. A tepsit béleld ki sütőpapírral, rakd rá a pizzát, majd kend szét rajta a nutellát, szórd rá a pillecukrot és süsd 12-15 percig. Hagyd egy kicsit lehűlni, majd csorgass rá málnalekvárt és tegyél rá mogyorót.


-Friss Média-

Forrás: cosmopolitan.hu