KULTÚRA
Programok
#Márton nap
#liba
#Márton Napi Libaságok
#kisvárdai programok
Márton Napi Libaságok Kisvárdán
„Ki Márton napon libát nem eszik, egész évben éhezik!” – tartja a népi mondás. Kisvárda Város Önkormányzata és a Várszínház és Művészetek Háza ebben az évben is „megmentik a helyiek éhezését”, ugyanis a Márton Napi Libaságok keretében nem csak a szórakozásról, hanem a libás ételek kóstolásáról is gondoskodnak.

November 10-én pénteken, 13.00 órától 21.30-ig számos ingyenes programmal és libából készült finomságokkal érezheti jól magát a Flórián téren.

Ingyenes lesz a libasimogató, a népi játszóudvar, a trambulin, a csillám tetoválás és a kézműves játszóház is. Ismét Kisvárdára jön Lulu bohóc lufihajtogatós műsorával, élőben koncertezik a Fourtissimo együttes, és kreatív táncot oktat majd Cseri Melinda életvezetési tanácsadó. Emellett lesz pónilovaglás, mediball bemutató, illetve látványosnak ígérkezik a Lángoló Leguánok Tűzzsonglőr Társulat interaktív tűzzsonglőr show-műsora is.

A libás ételeket 16.00 órától 19.00 óráig lehet kóstolni, a terítéken: sült libacomb párolt vörös-káposztával; libahúsos töltött káposzta; liba-zúzapörkölt tarhonyával; libazsíros kenyér lila hagymával; forró tea, forralt bor és egyéb finomságok. A vásártéren kézműves élelmiszerek, dísz- és ajándéktárgyak kínálják magukat.

A programok megtekintése díjtalan, kóstolójegyeket elővételben és a helyszínen is vásárolni.

További információk:
Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza,
4600 Kisvárda, Flórián tér 20.
tel.: +36 45 405 239; +36 20 464 7454.
www.kisvarda.szinhaz.hu

- Friss Média -