PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#horoszkóp
#asztrológia
Fogadd el mások véleményét is!-Horoszkóp 01.18.
Csütörtökön igencsak zavarni fognak azok, akik valamit nem úgy látnak, ahogyan te. Pedig valójában nem tudhatod, hogy kinek van igaza. Egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad és nem nekik. A legvalószínűbb az, hogy az igazság valahol félúton az álláspontjaitok között van.

Kos

Mindig az történik veled, amit magadnak teremtesz meg. Megteheted, hogy ellenkezel, és megteheted, hogy nem hiszed el ezt a szabályt. De a legjobb az lenne, ha ma észrevennéd ennek a gondolatnak az erejét: „Ha az történik velem, amit én teremtek meg, akkor magam alakíthatom a sorsomat, és megjavíthatom ami elromlott.”


Bika

Itt az ideje annak, hogy végiggondold, milyen világban szeretnél élni. Tehetsz azért, hogy olyan világban élj, amilyenben szeretnél. Tehetsz azért, hogy ez a világ megváltozzon, és meggyógyuljon. Azt teheted, hogy a saját életedet,a saját családodat, a saját munkahelyedet változtatod olyanná, amilyenre vágysz.


Ikrek

Nem vár eredménnyel zárul egy beszélgetés csütörtökön. Te talán csak annyit tudsz elképzelni, hogy ez a beszélgetés segít megértened valamit, vagy egyszerűen csak jókedvűvé tesz. A valóságban azonban olyan ötleteket, ajánlatokat és lehetőségeket kapsz ebben a beszélgetésben, amelyeket érdemes komolyan venned.


Rák

Lassan be kellene jelentkezned egy masszőrhöz, hiszen a vállad és a hátad mostanában jobban beállt a szokásosnál is. Ma segíthet egy forró fürdő, és az is, ha te masszírozod át magadat, de hosszabb távon igazán nagy szükséged lenne arra, hogy értő kezek lazítsák el a válladat, a hátadat és a derekadat.


Oroszlán

Valójában sokkal függetlenebb vagy, mint hinnéd. Ma felfedezheted, hogy függetlenebb vagy a körülményektől, mint gondoltad. Az is lehet, hogy csütörtökön a körülmények ellenére érsz el valami olyasmit, amiről már kezdtél teljes egészében lemondani. Amint megvan ez a sikered, ünnepeld is meg!


Szűz

Kreatív áramlat kap a szárnyára csütörtökön, és olyan magasságokba juthatsz amilyenekről nem is álmodtál. Ma a munkád kreatív részében vagy jó. Ma abban vagy jó, hogy megálmodd mindazt, amit majd hetek vagy hónapok munkájával megvalósíthatsz. Ma álmodozz, és ne akarj mindenben ragaszkodni a valósághoz.


Mérleg

Azt a célt, amelyet vizuálisan meg tudsz jeleníteni magad előtt, sokkal könnyebben éred el. Ma keress képeket az idei céljaidról, és vágd ki, gyűjtsd össze ezeket a képeket. Egyszerűen szedd csokorba, hogy mi mindent szeretnél megvalósítani. Ha így teszel, sokkal sikeresebb és boldogabb lesz az új éved.


Skorpió

Egy barátnődnek szüksége van arra, hogy meghallgasd. Azt is írhattam volna, hogy a füleidre van szüksége, hisz csak azt szeretné, hogy hallgasd, de valójában nem kíváncsi a véleményedre vagy a tanácsodra. Ez talán eleinte nehezen elfogadható a számodra, mégis az lenne a jó, ha most valóban csak hallgatnál.


Nyilas

Ne akarj mindig megfelelni a szabályoknak, és ne akarj mindig te lenni a jó kislány. Könnyen lehet, hogy egy kis rosszasággal – vagy legalábbis egy kis vagánysággal – ma többre mész. Az élethez kell egy kis pofátlanság, és ezt ma meg is tapasztalod. Legyél bátrabb, rámenősebb és vagányabb, mint máskor!


Bak

A kézzelfogható dolgokkal tudsz a legjobban haladni csütörtökön. Ha ma bármit kell csinálnod a kezeddel, biztos lehetsz benne, hogy azt jól és könnyedén megcsinálod. Ma érdemes mindent kétkezi munkára fordítanod, és érdemes azzal foglalkoznod, hogy a kezeiddel magad alkosd meg mindazt, amire szükséged van.


Vízöntő

Add fel azt az elképzelésedet, hogy valakit megváltoztatsz. Nem érdemes ragaszkodnod ahhoz a tévedéshez sem, hogy te jobban tudod, mit kellene tennie. Valójában pontosan azt teszi, amit tud. Ez talán nem egyezik meg azzal, amit szeretnél, de egészen biztosan az, ami tőle telik. Ezt pedig érdemes elfogadnod.


Halak

Úgy érzed, hogy kicsúszik a kezedből az idő, és képtelen vagy utolérni magadat csütörtökön. A legjobb megoldás most az lenne, ha messze előre néznél az időben: egy hét alatt utolérheted magad, de ma estig nem sikerül bepótolni a lemaradásodat. Sokkal jobb lenne, ha most arra törekednél, hogy jövő csütörtökre végre minden rendben legyen.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu