KÉK FÉNY
#Nyírgyulaj
#baleset
#készenlétis rendőr
Egy szolgálaton kívüli készenlétis rendőr halt meg a nyírgyulaji balesetben - fotók, videó
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. január 15-én 1 óra körül Nyírgyulaj belterületén, a Bátori út és az Arany János út kereszteződésében. Az elsődleges adatok szerint egy Nyírbátor felől haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és egy fának ütközött. A gépkocsiban egyedül utazó 42 éves járművezető a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nyírbátor irányából közlekedett az a személygépkocsi, amely a Bátori úton Nyírgyulaj belterületén eddig tisztázatlan körülmények között kisodródott a kanyarból, előszór egy fát, majd egy villamoselosztó szekrényt tarolt le és végül egy ház kerítése fogta meg. Az ütközés erejére jellemző, hogy a 42 éves gépkocsivezető kizuhant a gépjárműből, a ház udvarában, mintegy 30 méterre találtak meg. A mentőket a lakók értesítették, de sajnos a gondos orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni a szolgálaton kívüli készenlétes rendőr életét.

A helyszínelés idejére teljes váltakozó irányban haladt a forgalom. A helyszínelést és a műszaki mentért 5 óra 10 perckor befejezték.



- FrissMédia -