KÉK FÉNY
#rendőrség
#nyíregyháza
#szabolcs megye
#Tiszavasvári
Nyíregyházán a rendőröket szidták, Tiszadobon a feleséget – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. november 6-án egy nyíregyházi szórakozóhely előtt a vele szemben intézkedő rendőröket trágár szavakkal illette, verekedésre hívta, miközben életveszélyesen meg is fenyegette őket. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 44 éves tiszadobi lakos ellen. A férfi 2016. november 6-án Tiszadob belterületén őrjöngött és a feleségét szidalmazta, melyet a helyszínre kiérkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem fejezte be. A körzeti megbízottak a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. november 6-án Tiszabecs és Milota települések között elfogták O. Attila 42 éves gyöngyöspatai lakost. A férfit a Váci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözte. A rendőrök a férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –