KÉK FÉNY
#rendőrség
#baleset
#Nagykálló
#Vásárosnamény
#M3-as autópálya
Karambol Nagykállónál: Mentőhelikoptert küldtek az M3-as autópályára
Nagykálló, Vásárosnamény – Vásárosnamény felé, a 233-as kilométernél történt a baleset hétfő dél körül az M3-as autópályán. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért megállították a forgalmat.

Összeütközött két személyautó az M3-as autópályán Nagykálló térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldal 233-as kilométerénél. A balesetnek súlyos sérültjei is vannak, ezért a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A mentőhelikopter felszállásáig megállították a forgalmat az érintett pályaoldalon – tájékoztatott a katasztrófavédelem sajtószolgálata.
A rendőrségi közlemény szerint – Két személygépkocsi ütközött 2016. július 11-én 11 óra 45 perc körüli időben az M3-as autópálya 233. kilométerszelvényében, Nagykálló közelében. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében négy személy megsérült.

A helyszíni információ alapján a Nagykálló felé tartó oldalban tisztázatlan körülmények között egy gépkocsi az előtte haladó lengyel rendszámú Ford hátuljába csapódott, és azt a szalagkorlátnak is nekilökte. Az anyagi kár jelentős.

-szon.hu-