Maga előbb beledöglik, mint mi – körülnéztünk a...

Ezt komolyan is gondolta a nyíregyházi Guszev-lakótelep lakója, aki ezzel a mondattal fogadott. Fittyet hányva a hatóság előírásainak, szinte majálisi hangulat Nyíregyháza hírhedt lakótelepén.

2020. március 29.

Csoda, hogy élve megúszták a kékcsei balesetet - fotók, videó

Még tapasztalt helyszínelők is elszörnyedtek az összeroncsolódott Opel láttán. A kocsi a baleset következtében a szalagkorláton állt meg. Négyen utaztak benne, köztük egy karon ülő gyermek, aki szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a szörnyű ütközést. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

2020. március 03.

Ajakot letarolta a vihar - videó

Megdöbbentő kép fogadta stábunkat Ajakon, szinte minden második ház rongálódott, az iskola teteje a sportpályán, de van olyan ház is, amit a vihar konzervdobozként nyitott fel. Milliárdos károk keletkeztek a településen.

2019. június 27.

Exkluzív: hamarosan nyit az Aquacinema Kisvárda - fotók

Több ezer négyzetméteren élményfürdő és szaunák világa tárul a látogató elé a hamarosan megnyitó Aquacinema Kisvárdában. A kivitelező cég az utolsó simításokat végzi, folyik a próbaüzem. A FrissMédia olvasói láthatják először a majdnem kész élményfürdőt.

2020. január 19.

Fotók a Kisvárda - Ajak vonatbalesetről!

Személyautónak ütközött egy üres vonat az Ajak és Kisvárda közötti vasúti átjárónál.

2017. november 25.

Köszönjük, Kisvárda! - videó

A város, ahol komolyan vették a kérést. A felvételek ma 17 óra 10 perckor készültek Kisvárda máskor nyüzsgő belvárosáról.

2020. március 19.

Meghalt a TV2 külsős operatőre

A megye összes települését ismerte, fáradhatatlanul ment a hír után. Egy-egy téma feldolgozása emberek ezreit mozdította meg, mindenkin próbált segíteni.

2020. május 06.

Szörnyű baleset Nyírtura és Nyírbogdány között - három halott

Karambol történt a 4-es főúton, Nyírturánál. Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött, az egyik gépkocsi kigyulladt.

2021. március 14.