Verekedés az Újpest - Kisvárda mérkőzésen

Izgalmakban nem volt hiány a Szusza Ferenc stadionban

2018. augusztus 06.

Pátrohai lakosok haltak meg reggel a négyesen - videó

Mint több tudósításban írtuk, ma reggel 6 óra 11 perckor szörnyű baleset volt a négyes főút székelyi leágazásnál. Mint kiderült, a vétlen kisbusz utasai közöl hárman életüket vesztették.

2019. május 28.

Öngyilkos lett Vaja polgármestere

Meghalt Vaja független polgármestere. Információink szerint lőfegyver vetett véget a népszerű városvezető, Tisza Sándor életének szombat délután.

2020. május 02.

Felnyársalta a traktor ekéje a gépkocsit Kisvárdán

​Anarcs irányából Kisvárda felé közlekedett péntek késő este az a személygépkocsi, ami eddig tisztázatlan körülmények között belerohant az előtte haladó traktorra felszerelt ekébe. A mentők egy súlyos sérültet szállítottak el a helyszínről.

2022. április 23.

Maga előbb beledöglik, mint mi – körülnéztünk a...

Ezt komolyan is gondolta a nyíregyházi Guszev-lakótelep lakója, aki ezzel a mondattal fogadott. Fittyet hányva a hatóság előírásainak, szinte majálisi hangulat Nyíregyháza hírhedt lakótelepén.

2020. március 29.

Csoda, hogy élve megúszták a kékcsei balesetet - fotók, videó

Még tapasztalt helyszínelők is elszörnyedtek az összeroncsolódott Opel láttán. A kocsi a baleset következtében a szalagkorláton állt meg. Négyen utaztak benne, köztük egy karon ülő gyermek, aki szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a szörnyű ütközést. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

2020. március 03.

Ajakot letarolta a vihar - videó

Megdöbbentő kép fogadta stábunkat Ajakon, szinte minden második ház rongálódott, az iskola teteje a sportpályán, de van olyan ház is, amit a vihar konzervdobozként nyitott fel. Milliárdos károk keletkeztek a településen.

2019. június 27.

Köszönjük, Kisvárda! - videó

A város, ahol komolyan vették a kérést. A felvételek ma 17 óra 10 perckor készültek Kisvárda máskor nyüzsgő belvárosáról.

2020. március 19.