Kóbor kutya kergette a kamion elé és a halálba a tuzséri kislányt

Felfoghatatlan tragédia történt Tuzsér belterületén, a 4-es számú főúton ma dél környékén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy 11 éves kislány lépett a kamion elé. A gyermek életéért közel egy órán át küzdöttek, de végül feladta a szervezete a harcot.

2022. december 02.

Durva bulit csaptak Majkáék a kisvárdai LeszFeszt-en

Hét helyszín, több tucat előadó, megszámlálhatatlan fesztiválozó. Harmadjára téptek a húrok, lemezjátszók, söröskorsók és színpadok közé hazánk legjelentősebb zenekarai a kisvárdai várkertben. Elindult Kelet-Magyarország legnagyobb partija, a LeszFeszt! Írjuk mi volt, a teljesség igénye nélkül.

2017. július 07.

Köszönjük, hogy vannak, köszönjük, hogy értünk dolgoznak

​Az egészségügyi szakdolgozók munkája iránti tiszteletünket fejezzük ki azzal, hogy Kossuth Zsuzsannára emlékezve – az ápolói hivatást gyakorlók megbecsülésének jeleként – a Magyar Ápolók Napját ünnepeljük. Ma Kisvárdán a Felső-Szabolcsi kórház ápolóit ünnepelték, akik, mint a város polgármestere fogalmazott: a gondoskodás nagykövetei.

2020. február 20.

Életveszélyes fenyegetés a kisvárdai bíróságon

Életveszélyesen megfenyegette a mentőst a kisvárdai bíróságon a vádlott. Annak a férfinak az ügyét tárgyalták, aki miután egy mentős ellátta,őt is megütötte még 2018 májusában. ​A tárgyalást vezető bírónő, Kapiné dr. Farkas Gyöngyi rutinjának és türelmének volt köszönhető, hogy a tárgyalás nem torkollott verekedésbe. Az ügy sértettjének a vádlott azt ígérté, hogy a föld alá teszi.

2020. február 19.

Családi tragédia Nagyhalászban

Egy izraeli-magyar kettős állampolgárságú férfi és fia hunyt el szénmonoxid-mérgezésben ma reggel. A 86 éves apa és 53 éves fia egy hete jött haza Izraelből - értesült a FrissMédia.

2023. február 14.

Újabb brutális baleset volt reggel a 4-esen

Újfehértó belterületén, a 4-es számú főúton történt ma reggel alig 7 óra után egy durva baleset. Csoda, hogy a személygépkocsit vezető középkorú férfit élve szedték ki a roncsból.

2022. november 28.

Verekedés az Újpest - Kisvárda mérkőzésen

Izgalmakban nem volt hiány a Szusza Ferenc stadionban

2018. augusztus 06.

Pátrohai lakosok haltak meg reggel a négyesen - videó

Mint több tudósításban írtuk, ma reggel 6 óra 11 perckor szörnyű baleset volt a négyes főút székelyi leágazásnál. Mint kiderült, a vétlen kisbusz utasai közöl hárman életüket vesztették.

2019. május 28.