KÉK FÉNY
Kóbor kutya kergette a kamion elé és a halálba a tuzséri kislányt
Felfoghatatlan tragédia történt Tuzsér belterületén, a 4-es számú főúton ma dél környékén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy 11 éves kislány lépett a kamion elé. A gyermek életéért közel egy órán át küzdöttek, de végül feladta a szervezete a harcot.

Záhony felől közlekedett az az ukrán felségjelzésű kamion, amelyik ma, nem sokkal dél előtt halálra gázolt egy 11 éves gyermeket. A helyi iskolában Mikulás diszkó volt ma, így a tanítás befejeződött délelőtt. Emiatt a megszokottól jóval előbb engedték ki a gyerekeket az iskolából. Úgy tudjuk, hogy az iskola erről értesítette is a szülőket.

A két kislány gondolt egyet és úgy döntöttek, hogy meglátogatják kis barátnőjüket, aki Tuzsér Újfalu részén lakik. A két településrészt a nagy forgalmú 4-es főút metszi. A két lány számára ismeretlen volt ez a rész, hiszen ők Tuzsér régi oldalán laknak.

A vidám barátok a főúthoz közeledve azt vették észre, hogy egy közepes termetű, nyakörves kutya követi őket, majd az állat Tiffany kezét többször megnyalta. Ekkor a két lány már a főút szélén ácsorgott. A kislány megijedt. Utolsó szavai azok voltak, hogy jaj, megharap a kutya... majd elugrott. Hatalmas erővel csapódott bele a kamion.

A tehetetlen test 15 métert repült, az alsóbbrendű út másik oldalán zuhant le a földre.

A helyszínre több mentőegység és helikopter is érkezett, közel egy órán át küzdöttek a súlyos fejsérülést szenvedett kislány életéért. De végül az orvosnak ki kellett mondania a halál beálltának időpontját.

Tiffany barátnője sokkos állapotba került, hiszen a legjobb barátnője egy pillanat tört része alatt megváltoztathatatlan emlékképpé vált. Csendesen nézi a baleset helyszínét, édesaynja vigasztalja.

A baleset körülményeit a Záhonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

- FrissMédia -