KÉK FÉNY
Újabb brutális baleset volt reggel a 4-esen
Újfehértó belterületén, a 4-es számú főúton történt ma reggel alig 7 óra után egy durva baleset. Csoda, hogy a személygépkocsit vezető középkorú férfit élve szedték ki a roncsból.

A személygépkocsi Debrecen irányából közlekedett Újfehértó belterületén, amikor eddig tisztázatlan körülmények között hirtelen áttért a szemközti forgalmi sávba, és ott félfrontálisan ütközött egy sóderszállító tehergépkocsival.

A személyautó sofőrje az életét nagy valószínűséggel annak köszönheti, hogy kocsija lepattant a teherautó kerekéről, és ez megakadályozta, hogy a sódert szállító nyerges alá préselődjön.

A kamion vezetője azt mondta, hogy negyven éve vezet, de ilyet még nem látott: hirtelen tért át a szemközti sávba a személygépkocsi, a balesetet a kamion vezetője semmiképp nem tudta volna elkerülni.

A személygépkocsi láthatóan jó műszaki állapotban volt, már téli gumikkal. Azt, hogy mi okozta a balesetet, a rendőrség fogja megállapítani. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Úgy tudjuk, hogy a végtagjai sérültek jelentős mértékben.

- FrissMédia -