KULTÚRA
Programok
#Rettegés éjszakája
#Cinemaqua
#Horror Fesztivál
Zombi invázió Kisvárdán!
A Rettegések Éjszakája 2023-ban még brutálisabb és félelmetesebb, mint valaha! 3 éjszakára igazi pokollá változtatja a Cinemaqua Filmparkot, ahol több, mint 300 horror karakter támad fel - köztük Michael Myers, Freddy, Jason, Pennywise, Fűrész -, hogy valóra váltsák a legszörnyűbb rémálmokat!

A Rettegés Éjszakája idén a kisvárdai Cinemaqua Filmparkban gyűjti a sikolyokat, közel 40 hektáron. A filmparkban több, mint 28 szektor kapott helyet híres filmek eredeti díszleteivel, ezáltal egyedi lehetőségeket nyújt a borzongás fokozására, az előző évekhez képest jóval több Horror-Ház berendezésére. A helyszínt a fesztivál idejére igazi pokoli hangulat uralja majd, amit csak a legmerészebbek élhetnek túl!

Több, mint 300 horror karakter tűnik majd fel, köztük Michael Myers, Freddy, Jason, Pennywise, Fűrész is, hogy valóra váltsák a legszörnyűbb rémálmokat!

Lesz még Extreme Adrenalin Show vérfagyasztó akrobata mutatványokkal a VIP áldozatoknak, a résztvevők zombikra is vadászhatnak, élvezhetik a pankrátor show-t, a halálgömböt, a motoros kaszkadőr show-t, táncprodukciók, extreme hinta, 5D VR is várja a látogatókat.

Az éjszakát pedig idén először a legvadabb DJ-szettekkel koronázzák meg a Vámpír Clubban.

Időpont: október 27.-28. és 31. 18:00-04:00

Helyszín: Cinemaqua Filmpark, ahol a mesevilágból, tüzes pokol lesz!

Jegyvásárlás: szeptember 30-ig kedvezményesen!