PUZZLE
Bulvár hírek
#YouTube
#Szabó Kitti
#videós
Videósként láthatjuk újra a Barátok közt egykori szereplőjét
Mindössze néhány nap leforgása alatt szerzett több ezer feliratkozót Szabó Kitti, aki anno az ország egyik legnépszerűbb televíziós sorozatában, a Barátok köztben alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát. A fiatal lány legújabb videójában arról is beszél, hogy miért döntött a videózás mellett.

Az 1000 feliratkozós videója négy nappal ezelőtt jelent meg a fiatal lánynak, amikor már kétezernél is több feliratkozója volt, a cikk megírásának pillanatában pedig már a hatezret is megugrotta a feliratkozóinak száma- írja a Középsuli.hu.

A lány arról beszél az említett videóban, hogy miután otthagyta a Barátok köztöt azért, hogy televíziós újságírást tanuljon az egyetemen, rá kellett jönnie, hogy volt munkahelyén, az RTL Klubnál “elfelejtették” őt, s más helyeken pedig még hátrány is volt a népszerű sorozatban való szereplése, még az egyetemen is, ahol állítása szerint kétszer többet kellett dolgoznia azért, hogy elfogadják őt tanárai.

Mivel a sok önéletrajz-küldözgetés után sem talált olyan munkát, ami örömöt okozott volna számára, kipróbálta magát az ingatlanbizniszben is, és most úgy döntött, hogy megteremti magának a felületet, ahol tartalmat gyárthat, így került közel a YouTube-hoz.