SPORT
Labdarúgás
#meccs
#félidő
#Kisvárda Master Good
#DVSC
Vezet a Kisvárda a félidőben
Egymásnak estek a csapatok már az elején, mint a szörnyek az Alien versus Predator első részében. Szögletek, szabadrúgások sora jött, lüktetett a meccs. Persze a védelmeken is múlt ez, egyik csapaté sem volt betonkemény.

A Debrecen legutóbb egyébként hatost kapott, s az előző meccseken is voltak olyan húzásai a védőknek, hogy Olaszországban már bundagyanúsnak számítottak volna. Mi persze tudjuk, nem direkt csinálják.

Aztán negyed óra után Grozav ívelhetett be egy szabadrúgást balról, a 16-os sarkától úgy hat méterre. Szokása szerint a kapu fele csavarta. Ez mindig jó, hátha a kapus bevédi, vagy valaki beleér. Ez a valaki ezúttal Kravcsenkó volt, s máris Kisvárda-Debrecen 1-0.

Tovább nyomott a Várda, a szurkolók megint imádni valóan lelkesítették a csapatot. Aztán egy kontrából meglódult a debreceni jobbszélső, de Felipe hárított.

Ezt követően csak a Kisvárdának volt helyzete, ahogy a szurkolók skandálták, azt érezte mindenki, hogy “játszik a csapat”. Sasa balról a kapus kezébe csavart, majd Grozav ment el a jobb oldalon, s ordító helyzetben a jobb kapufa mellé gurított. Aztán megint Grozav került helyzetbe, ez már nem volt akkora, fölé is ment. A végén a Debrecennek még volt egy szabadrúgása messziről, a felívelt labdát a csatár a kapu mellé sodorta.

A szünetben maradt az 1-0.