PUZZLE
Bulvár hírek
#eurovízió
#A dal 2017
#Pápai Joci
#dalfesztivál
Végre Magyarország nyerheti az Eurovíziós Dalfesztivált?
Szombaton derült ki melyik énekes képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen és már most mindenki azt találgatja vajon milyen helyezést ér el Pápai Joci.

Szombaton kiderült, hogy Pápai Joci Origo című száma nyerte meg A Dal versenyét, így ő utazhat majd Kijevbe május elején, hogy képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A dalok közül először a szakmai zsűri pontozással választotta ki a legjobb négyet, akik közül végül a nézők döntöttek. Az angol The Sun internetes oldala pedig máris az énekes esélyeit találgatja.

„A 35 éves Pápai Joci lehet Magyarország első Eurovíziós győztese?” – írta a netes oldal. A brit lap szerint az énekesnek minden esélye megvan, hogy megszerezze hazánknak az első helyet az idei versenyen. A cikkben azt írják, hogy Pápai Joci nem csak a zsűrit varázsolta el, hanem a nézőket is és ezért nyerhette az ő száma a versenyt. Az oldal még az Origo dalszövegét is leközölte természetesen magyarul, amit az énekes saját maga írt. Az eddigi legjobb eredményt még 1994-ben érte el hazánk, akkor a negyedik helyet sikerült megszereznie Bayer Friderikának.



Forrás: cosmopolitan.hu

-Friss Média-