SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good SE
#futball
#mérkőzés
#Kecskemét
Újra Kecskeméttel játszik a Kisvárda
Optimista hangulatban várja a Kecskemét elleni mérkőzést a Kisvárda Master Good futballcsapata az NBI újabb fordulójában - írták a csapat honlapján.

„Ami minket illet, jó formában és hangulatban várjuk a kezdő sípszót, hiszen győzelemmel kezdtük a bajnokságot – így Kruscsics mester. – Optimistán tekintünk előre, a keretünk lényegében teljes. Szerencsére szombaton már Bohdan Melnik is velünk edzhetett, bár érthető módon ő még nem áll készen arra, hogy be is vessük. Van az a mondás, hogy győztes csapaton ne változtass, de ez nem mindig állja meg a helyét, én nem is tanultam ilyet, meglátjuk, hogy miként alakul majd a kezdő tizenegyünk hétfő este.”- nyilatkozta az augusztus 7-i mérkőzés előtt a Kisvárda labdarúgó csapatának edzője.

A vezetőedző nem rest az edzésen rendezkedni.

Május 26-án fogadta legutóbb csapatot a Kecskemét (amely akkor 1–0-ra nyert és bebiztosította ezüstérmét), az előző bajnokság utolsó fordulójában. Az előző évi ezüstérmes hazai pályán azóta nem szerepelt bajnokin, és most újra a Kisvárda Master Good együttesét fogadja.

A kecskemétiek első fordulóra kiírt, Ferencváros elleni idegenbeli meccsét elhalasztották, számukra az augusztus hetedikei mérkőzés lesz a bajnoki nyitány. A Kisvárda pedig a Zalaegerszegen aratott 2–0-s győzelemmel rajtolt a múlt héten.

Az augusztus 5-i edzésen, jó hangulatban.

„Eléggé megterhelő, és hosszú volt ez a hét számunkra, melynek elején egy barátságos mérkőzést játszottunk az Újfehértó ellen. Ez nagy segítségünkre volt, hiszen azon játékosaink is megkapták a meccsterhelést, akik kevesebb lehetőséghez jutottak Zalaegerszegen vagy éppenséggel nem is kerültek pályára – mondta a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzés kapcsán Milos Kruscsics. A vezetőedző legutóbb az 50. NB I-es meccsén ült a kispadon, ebből a tizedik volt, ami a Kisvárdához kötődik.


"Ezt követően a szokásos módon készültünk a Kecskemét elleni bajnoki kihívásra. Mint ismert, három idegenbeli összecsapással kezdjük az idényt, ami egyben három hosszú utazást is jelent. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az előző szezon ezüstérmeséhez látogatunk, amely csütörtökön még az Európa-konferencialiga-selejtezőjében szerepelt. Őszintén szólva nem gondolkozom azon, hogy előnyt tudunk-e kovácsolni abból, hogy az ellenfelünk kupamérkőzést játszott, mivel elég mély a keretük, így nem hiszem, hogy ez bármit is befolyásol. Ráadásul ők játsszanak otthon és tudjuk róluk, hogy hazai pályán mindig nagyon veszélyesek. Tiszteljük az ellenfelet, a legutóbbi idényben szerzett második helyezése különösen tekintélyt parancsol.”- fejtette ki Kruscsics.