SPORT
Labdarúgás
#kisvárda
#Kisvárda FC
#Feczkó Tamás
#új vezetőedző
#Révész Attila
Új vezetőedzője lett a Kisvárdának
Új vezető edzőt neveztek ki a Kisvárda élére. Már a szezon végéig kinevezett szakvezető, Feczkó Tamás tartja a szerdai edzéseket.

Révész Attila sportigazgató a kialakult helyzetben az alábbi nyilatkozatot tette a vezetőedzői szerepkör betöltéséről a kisvardafc.hu-nak november 8-án.

„Az idő szűkössége és a helyzet súlyossága miatt házon belüli megoldást választunk a vezetőedzői szerepkör betöltésére. A klubunknál egy ideje tevékenykedő, az akadémiai fejlesztési területért felelős Feczkó Tamást bízzuk meg a teendőkkel, ő korábban több klubnál vállalt és sikerrel teljesített tűzoltó tevékenységet, igazán testhezálló számára a feladat. Az elmúlt időszakban volt rálátása a csapatunkra, jelen volt a mérkőzéseinken, csaknem teljesen ismeri a teljes klubfilozófiát, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy a szezon végéig őt bízzuk meg a vezetőedzői szerepkör betöltésével, szerdától az edzéseket is ő irányítja.

A szakmai munkában a következő öt mérkőzésen magam is segítek neki, és ezennel az egész klub a csapat mögé áll, mindenki, minden képességével azon lesz, hogy együttesünk újra visszataláljon arra az útra, amelyen a korábbi időszakban járt, és a megalkuvást nem tűrő stílusjegyeket viselje magán, miközben a „soha fel nem adom” elv is érvényesüljön.”