KÉK FÉNY
#közúti balesetek
Több baleset is borzolta a kedélyeket tegnap Őrön, Nyírgyulajon és Piricsén
Három település, három baleset. A közös bennük, hogy a szabályokra fittyet hányva, nem az út- és látásviszonyoknak megfelelően közlekedtek a gépkocsikkal. Az egyikből majdnem tragédia lett.

A070C931_23123132_CANON.JPG

Őrön egy személygépkocsi kisódródott a kanyarból és frontálisan ütközött a feltehetőleg szabályosan közlekedő másik személygépkocsival. A két gépjárműben összesen öten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Nyírgyulajban ismeretlen körülmények között Ófehértó irányából közlekedett az a személygépkocsi, ami a nedves, csúszós úton a nem megfelelő sebesség megválasztása miatt lesodródott az útról és belecsapódott a buszmegálló felépítménybe. Az ütközés erejétől a gépkocsi a menetirány szerinti oldalon megpördülése után állt meg. Információink szerint személyi sérülés nem történt.

A072D019_2401013A_CANON.JPG

Piricse határában a Bélteki úton tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi vezetője elgázolt egy encsencsi fiatal férfit. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Richard azóta túl van az életveszélyen, azonban több műtét is vár rá. Édesanyja úgy tudja, hogy a fián nem volt láthatósági mellény, ami az észlelést nagyban megnehezítette a esős éjszakában.

Mindhárom baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.